Актьорът разказва за своя голяма мечта, за театъра и младата публика, за българските сериали и призванието му в живота...

Навръх 32-я си рожден ден в \"На инат\" гостува актьорът Владо Карамазов и получи специална изненада – торта.

Той сподели, че това, което си е пожелал, вече му се е случило. Става въпрос за нещо, което е мечтал да притежава отдавна – мотор. Противно на очакванията, Владо отрече да вози момичета на мотора си, тъй като било опасно.

Владо заяви, че е завършил сладкарство в Техникума по обществено хранене, но след една злополучно направена торта, си е дал сметка, че не това е неговото призвание.

Публиката започна да се връща в театъра и все повече млади хора гледат театрални представления, отбеляза положителната тенденция младият актьор. Въпреки това Владо отрече, че това се отразява на джоба му.

Много от телевизиите искат с 5 лева да се направят страхотни неща. За да участваш в един сериал, освен кастинга, на който трябва да те одобрят, влизаш в едни договорни взаимоотношения с продуцените, които са заробващи и не предлагат много пари в замяна, заяви Владо.

Той заяви, че след няколко неуспешни преговори за участие в български сериали, в момента отново се намира в преговори за друг сериал. Владо Карамазов поясни, че за него финансовата страна не е най-важната. Вместо това, много по-важно за него е ролята да представлява предизвикателство за него като актьор, както и самата продукция, в която участва, да му харесва.

Въпреки изказването си, че телевизията е евтина слава, Владо заяви, че не съжалява за участието си в телевизионен формат, и че това е бил ценен опит, който го е научил на много неща.

Аз не съм ходил в казарма и тази мъка добре ми дойде, сподели с усмивка Владо Карамазов.

Атрактивният актьор разказа, че чете непрекъснато абсурдни неща за себе си, но че не се дразни от тях. Той заключи, че \"ако тръгнеш да се дразниш на слуховете, трябва да отидеш в Карлуково, тъй че да си пишат, каквото искат\".

Владо Карамазов, наричан още секссимволът на българския театър, призна, че живота му в момента няма сериозна приятелка.