Само преди дни бяхме свидетели на мащабна операция на МВР по неутрализирането на незаконни пунктове за онлайн залагания...

Има ли футболни босове замесени в черното тото? Отговорът на този въпрос трябва да стане ясен днес след пресконференция на Върховната касационна прокуратура.

 

Само преди дни бяхме свидетели на мащабна операция на МВР по неутрализирането на незаконни пунктове за онлайн залагания.

 

Органите на реда атакуваха едновременно 23 обекта в различни градове, сред които Благоевград, Петрич, Сандански, Разлог, Пловдив и Първомай.

 

Акцията беше извършена след няколко месечно наблюдение, което е установило, че чрез пунктовете за \"черно тото\" били осъществявани залагания към сайтове извън територията на България.

 

Според източници на Нова телевизия службите и прокуратурата проверяват бившият футболен национал Георги Бачев като предполагаем участник в група за онлайн залагания.

 

Бачев е помагал на организатора Димитър Стойчев, който му е вуйчо. На клубовете въвлечени в схемата са съставени актове за незаконен хазарт, с глоби между 25 и 50 хиляди лева.