В ромската махала на Чирпан живеят в картонена колиба, в изключителна мизерия. Двамата никога не са виждали морето. Не знаят какво означава почивка. Нямат представа що е то мол. Но живеят с една единствена мечта – да си направят къща...

16-годишна надмина всички световни рекорди, след като на тази възраст за трети път стана майка. Непълнолетното момиче родило третото си дете в пловдивска болница.

 

16-годишната майка има момиче и едно момче. Сега отново се радва на момче. Младата майка категорично отказва да остави децата си в дом за сираци и е решена да ги отглежда в кравефермата в Съединение, в която живеят със съпруга й.

 

Калинка е на 16, а съпругът й Бисер - на 25 години. И двамата са от Чирпан. Запознават се преди 3 години и се женят. Не след дълго се повява първото им дете - Наска.

 

В ромската махала на Чирпан живеят в картонена колиба, в изключителна мизерия. Един пролетен ден до тях спира джип, от който слиза Кръстю Зайков.

 

Мъжът е фермер от Съединение и отглежда над 200 крави. Обещава им подслон и работа. Без да се замисля младото семейство тръгва с него.

 

Животът в кравефермата им изглежда лукс в сравнение с чирпанската колиба, но до момента, когато идва второто дете.

 

Само преди два месеца Калинка ражда и третото си дете, но този път в пловдивска болница. Кръщава го Динко. И за трите деца семейството не получава детски надбавки.

 

Причината - младата майка не може да събере всички документи, които изискват социалните служби в Чирпан. Не може и да ги попълни, въпреки че е ходила на училище до 7 клас. 

 

Засега единствено собственикът на кравефермата помага на многодетното семейство. Въпреки че и той има 3 деца, често им дава пари, храна и дрехи.

 

Двамата никога не са виждали морето. Не знаят какво означава почивка. Нямат представа що е то мол. Но живеят с една единствена мечта – да си направят къща.

 

И двамата са категорични, че не искат повече деца.