Тя вече се срещна с режисьора на бъдещия филм по неин сценарий...

Мечтата на Роси от \"Байландо\" да стане актриса почти се сбъдна. Тя вече се срещна с режисьора на бъдещия филм по неин сценарий, в който тя ще изпълнява главната роля. Вижте кой е човекът, повярвал в българското момиче и наел се да претвори историята й в холивудска продукция.

 

Режисьорът Томас Маковски работи в Холивуд от 10 години, а преди това е снимал десетки телевизионни програми. Следващият етап в кариерата му ще бъде филмът по сценария на Роси Караджова \"Ритъмът на сърцето\", който разказва нейната история и в който тя ще играе себе си.

 

Прочетох сценария и бях много впечатлен от историята, от борбата на Роси, от нейната същност, от това как едно младо глухо момиче може да танцува. Бях впечатлени и от това колко добре е написан сценарият, колко много работа е свършена по него. Историята е страхотна и докосна сърцето ми. Това разказа режисьорът за Нова телевизия.

 

Освен за сливането на световете на чуващи и нечуващи, филмът на Росица Караджова разказва и нейната любовна история. Според Маковски това е задължително за всяка холивудска продукция.

 

Освен от сценария на филма Томас Маковски е силно впечатлен и от самата Роси.

 

Снощи в Хасково пред Томас Маковски и своите приятели Роси представи книгата \"Ритъмът на сърцето\". Тя е оптимист, че мечтата й наистина ще се превърне в реалност и скоро ще стъпи на червения килим.

 

Роси иска да каже на всички хора като нея да не се отчайват, защото когато човек иска нещо силно, то се случва. \"Вярвайте в себе си, мечтайте и се усмихвайте!\" – това е нейното послание.

 

Усмивката на Роси ще блесне на големия екран вероятно още следваща година. Според режисьора Томас Маковски снимките на филма \"Ритъмът на сърцето\" ще започнат още напролет и голяма част от тях ще са в България.