\"Очаквам всички директори на дирекции да си връчат оставката”, заяви кандидатът на БСП Георги Кадиев

Своите предложения за решаване на най-наболелите проблеми на София изложиха в студиото на \"Здравей, България\" Георги Кадиев, кандидат за кмет на София от БСП, Николай Пехливанов, какдидат за кмет от \"Атака\", Стефан Софиянски, кандидат за кмет от Общност на демократичните сили, и Прошко Прошков – кандидат за кмет от \"Синята коалиция\".

 

\"Очаквам от всички директори на дирекции да представят работата на съответните дирекции, да си връчат оставката, за да мога след това да преценя на кого да я приема и на кого не\", коментира първия си работен ден като кмет на София Георги Кадиев.

 

Стефан Софиянски коментира, че за разликата от 1997 година, когато София е била двигател за преодоляването на кризата, сега и самата София е в криза. Бившият кмет на столицата посочи като основни проблеми вдигането на безработицата, което е нетипично за града, проблема с детските градини и сигурността.

 

Как да бъде решен проблемът с бездомните кучета в столицата? По какъв начин да се изчислява такса смет и как да се направи така, че да има по-малко задръствания? Отговорите на тези и още други въпроси на кандидатите за кмет на София вижте във видеото.