Сериалът стартира на 29 септември в ефира на Нова телевизия!

За първи път в \"На кафе\" трима от главните актьори в най-новия български сериал \"Етажна собственост\", който стартира на 29 септември в ефира на Нова телевизия, разкриха част от персонажите в сериала.

 

Актьорът Антон Радичев играе военния Джамбазов. Надя Славова ще гледаме като баба Цеца, майката на домоуправителя, която е клюкарката на блока и иска да знае всичко, което се случва в блока. Младият актьор Станимир Гъмов пък ще се превъплъти в ролята на погребалния агент Живко.

 

Вече са заснети две от сериите. Действието се развива в един 18-етажен панелен блок в столичния квартал \"Надежда\". Историята е съвременна и истинска, а обитателите на блока също са герои в комедийния сериал.

 

\"Моят герой е бивш военен, който непрекъснато парадира, че е бил в Камбоджа и разказва какво е правил там\", разказа Антон Радичев.

 

\"Героинята ми непрекъснато се самоизтъква колко е млада\", сподели Надя Славова.

 

\"Аз пък съм най-омразната личност в блока. Казвам им, че искам те да са ми първите клиенти и ще им правя страхотни отстъпки. По този повод ме наричат ненормален и наркоман\", разказа за образа си на погребален агент Гъмов.

 

\"Хубавото на този сериал е, че има неща, които изненадват нас и ще изненадат и зрителите. Смятам, че това ще се превърне в един от най-харесваните български сериали\", убеден е Антон Радичев.

 

Кои още са актьорите и персонажите в \"Етажна собственост\" – разберете във видеото.