На 27 септември за пръв път всички те ще влязат в битка помежду си в концертите на живо!

Тази вечер в 20.00 ч. зрителите на Нова ТВ ще имат възможността да видят кои са 12-те кандидати за слава, които преминаха през всички предварителни етапи на \"X Factor\" и ще участват в големите концерти на живо.
След предварителните кастинги в цялата страна до прослушванията на живо достигнаха стотици. Задачата на Мария Илиева, Поли Генова, Васко Василев и Мага да открият притежателите на \"X Factor\" не беше лесна, но още по-труден се оказа и кръгът, в който одобрените след прослушванията преминаха през тренировачните лагери – най-трудният етап в шоуто.


През изминалите епизоди зрителите разбраха и кои са категориите, в които са разделени финалистите. След като всеки от менторите прекара по три денонощия със своите шестима финалисти от група с цел да отсее само трима от тях, дойде моментът, в който съдиите ще вземат трудното решение.


Само тази вечер от 20:00 ч., в епизод 10, зрителите ще чуят имената на 12-те, които притежават \"X Factor\" и пребориха конкуренцията от хиляди талантливи кандидати.


Финалистите в категория \"Момичета до 26 години\" са: Михаела Филева, Маргарита Алексиева и Стела Петрова. Техен ментор е Мария Илиева.


Момчетата до 26-годишна възраст, които във вторник ще излязат на голямата сцена на \"X Factor\", са: 14-годишният Богомил Бонев, Владимир Зомбори и Рафи Бохосян. Васко Василев ще ги подкрепя като техен ментор.


В категория \"Мъже и жени над 26 години\" ще се борят две дами – Александра Апостолова, известна на публиката като Сани Алекса, и Нора Дончева, а заедно с тях ще пее и Мартин Александров, който успя да разтопи сърцата на нежната половина от публиката с плътния си глас и мъжкарско излъчване. Мага ще бъде менторът, който ще им дава напътствия и съвети как именно един от тях да спечели в \"X Factor\".


На голямата сцена на \"X Factor\" ще се качат и финалисти, които ще се опитат да спечелят любовта на публиката като част от категорията \"Групи\". Поли Генова ще наставлява: Групата на момичетата – Донна Бангьозова, Диана Гаджонова, Даяна Караиванова, Албена Танева и Мария Маринова. Новата момчешка банда е съставена от Пламен Денчев, Мартин Костадинов, Константин Иванов и Недислав Драгнев. В категорията \"Групи\" влиза и сформираният точно преди кастингите на \"X Factor\" дует на атрактивните Ангел и Моисей.


Тази вечер ще стане ясно как се разделиха с мечтата си да продължат в \"X Factor\" отпадналите и как приеха новината тези, които продължават напред – към големите концерти на живо.


Не пропускайте да гледате днешния епизод - само на NovaPlay!