Вижте къде се забраняват престоят и паркирането на 29 октомври...

Във връзка с провеждането на концерт на Шаде в спортна зала \"Арена Армеец София\" на бул. \"Асен Йорданов\" на 29 октомври от 8.00 до 18.00 часа се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайната дясна лента на двете пътни платна на бул. \"Асен Йорданов\" между бул. \"Шипченски проход\" и \"Площад на авиацията\", съобщиха от СО.

От 18.00 до 23.00 часа на 29 октомври се разрешава престоят и паркирането на пътни превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. \"Асен Йорданов\" между бул. \"Шипченски проход\" и \"Площад на авиацията\". От 18.00 до 23.00 часа при необходимост и по преценка на отдел \"Пътна полиция\" при СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на колите на масовия градски транспорт, както следва: по бул. \"Асен Йорданов\" между бул. \"Шипченски проход\" и \"Площад на авиацията\"; по алеите от бул. \"Асен Йорданов\" към хотел \"Българска армия\" и НПК \"Червено знаме\"; по подходите от бул. \"Цариградско шосе\" към \"Площад на авиацията\".

Центърът за градска мобилност от 19.00 до 23.00 часа на 29 октомври трябва да увеличи тролейбусните линии №4 и №11, както и трамвай №20. От 19.00 до 23.00 часа всички превозни средства на масовия градски транспорт, движещи се по бул. \"Цариградско шосе\" над \"Площад на авиацията\" ще минават през \"Площад на авиацията\" и ще спират двупосочно на площада на спирки \"Площад на авиацията\". /БГНЕС