Според лидера на СДС няма дебат и не се анализира кризата в страната...

Аз очаквам рекордна безработица тази година. Погледнете само какво става - след всяко управление на БСП има криза, каза съпредседателят на \"Синята коалиция\" Мартин Димитров сподели в \"Здравей, България\".

 

Според лидера на СДС няма дебат и не се анализира кризата в страната, а се питат астролози и знахари. В момента ГЕРБ има 117 депутата и независими погербени депутати.

 

Не се сърдя на никого, нормално е да се търсят лесните решения, ние не сме обещавали невъзможното. Ние винаги сме казвали, че пътят ще е труден, каза Димитров на въпрос как си обяснява изключителната непопулярност на сините.

 

От 2001 година се търсят приказни герои - дойде Царят, после другият приказен герой, следващият. На човек му предстои операция, а той вика каква операция - предлагат ми знахари, астролози, ще ми леят куршум и т. н., дава пример със ситуацията, според него лидерът на СДС.

 

Съпредседателят на \"Синята коалиция\" Мартин Димитров сподели в \"Здравей, България\", че е посрещнал 2012-та година у дома. С малко дете, няма много къде да ходиш, обясни той.

 

По повод новината, че премиерът Бойко Борисов е празнувал Нова година в кабинета си в Министерския съвет, в компанията на боксьори, Димитров каза: \"Човекът е футболист на годината все пак. Няма как, трябва да е сред спортисти\".