Джоко Росич, Пламена Гетова, Мариус Донкин, Стоян Алексиев и Орлин Павлов са сред звездите в сериала

В болницата \"Царица Йоанна - ИСУЛ\" започнаха снимките на новия български сериал \"Отплата\", чиято премиера ще бъде през март по Нова ТВ. Главната роля в криминалната драма е поверена на актьора  Велислав Павлов. Неговият герой Александър Георгиев е отдаден на семейството и кариерата си млад мъж, докато катастрофа не отнема живота на съпругата и единствената му дъщеря, а той остава тежко пострадал.

 

В историята след това са замесени доста персонажи, които се изпълняват от едни от най-добрите и известни български актьори. Джоко Росич и Пламена Гетова са родителите на Александър. Милен Миланов пресъздава типажа на влиятелен бизнесмен, основен виновник за катастрофата, а Мариус Донкин е обиграният адвокат, който нарежда нещата така, че виновник за трагедията да се окаже Александър.

 

Йосиф Шамли е в ролята на един от главните свидетели на катастрофата, а Валентин Балабанов – докторът, въвлечен в измамата. Стоян Алексиев e съдия, а Петър Калчев  –  полицай, също замесен в изфабрикуването на обвинението.

 

Популярният изпълнител и бивш вокал на група \"Каффе\" Орлин Павлов ще видим като дясната ръка на Александър по пътя на отмъщението.

 

В \"Отплата\" участват също Георги Новаков, Ива Янкулова, Гергана Стоянова, Стефан А. Щерев (водещ на \"Последно 10\" в \"Станция Нова\"), Пламен Пеев, Ивайло Драгиев, Калоян Трифонов, Димитър Живков, Нели Монаджикова, Стефания Кочева...

 

За първи път в българския тв ефир сериал се анонсира с нетрадиционна кампания. Първият клип от нея беше излъчен по Коледните празници, а вторият се завъртя тези дни. Премиерата на третото видео е на 15 януари.