Отговора може да разберете в утрешното издание на сутрешния блок на Нова телевизия – \"Здравей, България\"...


Коя птица ще победи в надпреварата за птица – символ на София? Дали това ще бъде гугутката или  домашното врабче? Отговора може да разберете в утрешното издание на сутрешния блок на Нова телевизия – \"Здравей, България\", когато ще гостуват Надя Тошева и Теа Иванова от Българско дружество за защита на птиците.

И още в сутрешния блок на Нова телевизия:

Коментарен преглед на печата с бившия волейболист Любо Ганев.

Санитари в софийска болница стават медицински персонал по принуда. Застрашава ли това здравето и живота на пациентите?

Има ли опасност от преливане на река Дунав край Силистра и какви мерки предриемат институциите, за да избегнат бедствието?

Има ли все още опасност от преливане на язовир Брягово край Първомай – отговор от Ангел Папазов - кметът на община Първомай.

Тригодишно момиченце с тежката диагноза детска церебрална парализа проходи.

Защо исканията на собствениците на малки и средни бензиностанции останаха нечути и готови ли са те да излязат на протест? Гости по темата Дойчин Лазаров, Ивайло Николов и Динко Дедев от Асоциация на малките и средни бензиностанции, както и Росен Бъчваров, говорител на Националната агенция за приходите.

Кой е най-харесваният политик за изминалия месец и как се отразиха последните скандали във властта на рейтинга на управляващите? Темата коментират социологът Кольо Колев и политологът Огнян Минчев.

Вечнозелен дъб се появи в двора на бивш депутат в Хасково. Оказа се, че дори експертите не могат да кажат със сигурност каква е причината цяла зима дръвчетата да останат със зелени листа.