Певицата ще представи новия си трети албум в Зала „България" на 28-ми април...

Много от песните са вдъхновени от живота ми през последните шест години – от последния албум до сега. Всяка една песен има своя сюжет, начало и край, свързани с конкретни емоции, случки и срещи с хора. Много ще се радвам, ако те припознаят своят публика. Това сподели за песните от новия си албум къдрокосата певица с кадифен глас - Белослава, която гостува в „Здравей, България".

Певицата ще представи новия си трети албум „Когато има защо..." в Зала „България" на 28-ми април. Тя разкри, че освен песни от новия албум, ще бъдат направени и специални дуети, които досега не са били записвани.

На въпрос на водещия Павел Владимиров защо именно Зала „България", а не „Арена Армеец" например, усмихнатата Белослава отговори, че за нея залата е „един храм, един истински паметник на културата".

Аз имам някаква връзка с тази зала и искам да я осъществя сега", сподели Белослава.

Най-интересното е, че акустичното диско ще бъде в съпровода на музиканти от „Арена Оркестра", които Белослава е поканила специално. Участие в концерта ще вземе и Орлин Павлов, познат на зрителите на Нова и от сериала „Отплата".

По време на гостуването си в „Здравей, България" Белослава призова българските медии да канят повече млади родни изпълнители.

Цялото гостуване на Белослава вижте във видеото.