Певицата ще участва в първия по рода си мюзикъл „Аладин" ...

 

 

Сега ще ви пренесем във вълшебния свят на Шехерезада с първия по рода си български мюзикъл „Аладин" . Композитор на проекта е Марио Балтаджиев, а ролите на принцесата и Аладин се падат именно на съдията от X Factor" Поли Генова и Ненчо Балабанов.

 

Певицата се сблъска с ново предизвикателство - ще трябва освен да пее, но и да играе ролята на красива арабска принеса в мюзикъл, вдъхновен от прекрасната приказва за разбойника Аладин, който става принц.

 

Представлението няма общо нито с анимационното филмче, което всички деца познават, нито с историите на Шехерезада. То е както за малки, така и за големи.

 

Работата по продукцията е продължила почти три години, а хората, които ще вземат участие, са над 100. Публиката ще може да чуе хор, оркестър, балет и много актьори, сред които и самият Дони. Той ще изиграе ролята на злия магьосник.

 

Премиерата на „Аладин" ще бъде в Музикалния театър, с много чувство за хумор и много веселие. Мотото е „Духът е в теб. Повярвай в себе си!" , насочен към всички, които са загуби вярата в себе си.