Сред гостите бяха дизайнерката Албена Александрова и паркетния лъв лорд Евгени Минчев

Най-успешният ни топ модел в чужбина - Ралица Балева се върна у нас, за да вземе участие в ревюто на Жени Живкова.


Вдъхновението на дизайнерката е почерпено  от аристократичното минало. На дефилето под мотото „Провокативен декаданс” видяхме и перфектните фигури на най-красивите и известни носителки на титлата „Мис България” - Славена Вътова, Роси Иванова, Юлия Юревич и Антония Петрова. Моделите пристъпваха видимо плахо с космически високите токове, с които трябваше да дефилират.


Сред известните манекенки на подиума се отличиха Ирена Милянкова, Биляна Йотовска, Гери Дончева и Виктория Джумпарова.  Любопитното при тях е, че вече рядко могат да бъдат видени на подиума, тъй като се развиват в различни сфери.


Милянкова превзе ТВ ефира, Йотовска разпалва въображението с театрални танци, а Дончева уверено развива семейния хотелски бизнес. Поредното доказателство, че българките са не само изключително грациозни, но и работливи. Именно за тях са предназначени и тоалетите на Жени Живкова.


Прави впечатление, че в колекцията преобладават различни разцветки на сивия цвят, като акцентите са ярки и най-често в огнено червено!  


Специални гости на модното събития бяха дизайнерката Албена Александрова и паркетния лъв лорд Евгени Минчев. Сега остава да видим какви модни изненади за новия сезон са ни подготвили и другите дизайнери!