Гледайте „Горещо”, събота, 3 ноември, от 23:20 часа

Току-що напусналият къщата на VIP Brother Юлиан Константинов, за когото водещата Венета Райкова-Георгиева бе сигурна, че ще е победител, ще бъде гост в „Горещо” тази събота. Той прави много откровен анализ на ситуацията в Къщата и на Съквартирантите, коментира отношенията си с Къци и останалите и разкрива причината да участва в предаването.

 

“Аз имах много ясна идея за какво влязох във VIP Brother и съм изключително доволен, защото се оказа, че причината, за която съм влязъл, започна да работи много по-бързо дори от това, което съм очаквал... Изключително съм доволен от резултатите, които постигнах, защото дадох една изключително добра основа за това, което искам да направя... А като приемем и факта, че шоуто за мен беше едно изключително приятно преживяване... Така че наред със свършената работа, прекарах 45-46 дена, които бяха изключително приятни, забавлявахме се по изключително добър начин - не знам кога пак ще можем да се забавляваме по този начин с групата, която беше там! И аз наистина излизам с едно изключително приятно чувство” сподели Юлиан.

 

Тази събота на сладки приказки с Венета Райкова невероятната баба Вили, в уникалния си и незабравим стил коментира участниците във VIP Brother 2012 и прави прогнози за победителя.

 

В какво се превръщат мечтите, когато не знаеш как да го следваш? Отговора на този въпрос дава рубриката “Възход и по-падение”, посветена на една поп изпълнителка, която е пример за това как можеш да стигнеш до върха и да се сгромолясаш оттам, оставяйки след себе си само слухове и неплатени сметки. 

 

„Горещо”, събота, 3 ноември 2012г., от 23:20 часа, Нова телевизия.