„Пълна лудница” и „Етажна собственост” ще забавляват зрителите от 20.00 до 22.00 ч.

От 7 март започват комедийните четвъртъци в ефира на Нова. Ще се забавляваме с най-новия сезон на шоуто „Пълна лудница”, а веднага след това отиваме на гости на съседите от сериала „Етажна собственост”.

 
„Пълна лудница“ се събуди от зимен сън. Точно в 20.00 ч. предстои да се насладим на първото по рода си явление в ТВ ефира, наречено „Ромски театър”.
 
Друго нововъведение в шоуто е  и рубриката „Кабинетът на ПлевЕНлиев“. В „Ретро хит парад“ пък ще се забавляваме с музикален микс от емблематични песни на Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Васил Найденов… Изобщо лудницата предстои да бъде пълна, решена в стилистиката на едно от най-забавните предавания в родния ефир.
 
Веднага след това започва и четвъртия сезон на сериала „Етажна собственост", който този път носи името "Нова надежда”. Любимите ни съседи се завръщат с много смях, с нови врагове, но и с нови надежди. И това ще се случва всеки четвъртък от 21.00 ч.
 
Сблъсъкът в четвъртия сезон е между съседите и техните нови опоненти – представители на държавата и държавните институции. Сред тях има кмет, шеф на „Топлофикация”, генерал и юристка
 
Първата сериозна, но и много комична конфронтация ще се случи още днес, когато съседите ще застанат срещу държавата. А дали има ли надежда в „Нова надежда”, остава да видим.
 
Репортер: Иван Черкезов