Парчето „Условие №1" на Мария Илиева и Zafayah е вече факт!

Влизаш в ритъм веднага, щом чуеш новото парче „Условие №1" на Мария Илиева и Zafayah. Песента е с игрив летен темп, който ще ни сгрява в студената зима, убедете се: http://vbox7.com/play:95add25853.

 

“Със Zafayah се работи изключително лесно и с много настроение, той е вдъхновяващо талантлив артист, който знае какво иска”, споделя Мария Илиева. А как се работи с нея – разказва Zafayah специално за NovaNews.bg

 

Песен за какво е новото ти парче с Мария Илиева?

 Zafayah: Песента общо взето е за любовта ни към музиката и за това, че човек трябва да е над нещата, а не да задълбава в спорове кой е по-по-най и безкрайно да критукува другите в опита си да докаже себе си. Най-добре е да погледнем в собствения си двор и да се стремим към себеусъвършенстване. Както е казал Атанас Далчев,: “Мнозина искат да минат за хора с вкус, като отричат постоянно. Но истинският вкус се познава само по това, което той утвърждава”.

 

Какво беше най-важното условие, докато с Мария замисляхте „Условие номер едно”?

Zafayah: Условието беше да се усетим като хора и като творци - за мен тя е много вдъхновяващ човек, а също и страхотен професионалист. Мисля, че взаимно научихме един от друг много неща.

 

В клипа сте много секси. Чия е идеята за видеото? Къде е снимано парчето?

Zafayah: Ха-ха... Мария винаги е изглеждала прекрасно, за себе си не искам да коментирам... Видеото е изцяло дело на Павлин Иванов - BASHMOTION и е снимано в бившия мебелен завод "Сава Ганчев" във Варна. На мен ми допадна идеята, защото като усещане е сходно с някои от видеата, които сме правили с Roots Rocket, а и аз съм си ъндърграунд изпълнител и се чувствам добре в такива пространства.

 

Замисляш ли подобен успешен дует с друг български или чужд изпълнител?

Zafayah: Да! Те са вече замислени - и с български, и с чужд. Всъщност ние в Roots Rocket през цялото време работим върху подобни проекти, целта ни е да поставим България на световната музикална карта и го правим успешно в рамките на нашите възможности. Дано и в България да успеем, защото имаме какво да кажем с музиката си.

 

Автор: Галя Станева