Новината беше потвърдена за списание "Пийпъл" от агента на певеца Елга Гарсия

Рики Мартин се раздели със своя годеник - икономиста Карлос Гонсалес след продължила пет години връзка. Новината беше потвърдена за списание "Пийпъл" от агента на певеца Елга Гарсия.

 

Рики и Карлос взаимно решават да сложат край на връзката си. Това става малко преди пътуването на певеца до Мадрид за Коледа.

 

В изявлението си агентът на Рики Мартин не пропусна баналното, че двамата ще останат приятели. Тя каза, че звездата няма да прави друго изявление. Въпреки това той написа в сайта за микроблогинг "Промени, о, промени".

 

През миналата година двойката кроеше планове за сватба и имаше възможност това да се случи в Испания. За раздялата им обаче се заговори в края на годината. Тогава източник от обкръжението на Рики Мартин разкри пред пуерторикански медии, че двойката прекарва твърде малко време заедно и все повече се отчуждава.

 

Мартин и Гонсалес се появиха публично като двойка за първи път през 2010 година на гала церемония, на която певецът благодари на приятеля си за подкрепата му. Малко по-рано същата година певецът призна своята хомосексуалност в писмо, публикувано на собствения му уебсайт. Като изключим тази проява, двойката запази връзката си далеч от светлините на прожекторите. Рики и Карлос отглеждаха заедно и двете деца на певеца.