В броя ще намерите още: Ани Салич, Алфредо Торес, Явор Бахаров, Алек Сандър, Деси Бакърджиева и много други

EVA през април пътува до Милано, за да представи най-новата колекция на Polo Ralf Lauren с моделката на Ивет фешън Силвия Димитрова. Лицето от корицата - Силвия, която работи в цял свят: Япония, Германия, Франция, Америка, и живее от 8 години в Италия, разказва за столицата на модата.

 

С настъпването на астрономическата пролет EVA има настроение за:

 

събличане – ще видите Голата ни фотосесия на известни и неизвестни личности, работещи с телата си, като примабалетиста на Нюйоркския балет Момчил Младенов, моделката Ивета Димитрова, модела в Художествената академия Илияна Николова, модела и диджей Алек Сандър.

 

танци – Надникваме зад кулисите на Dancing Stars и вечеряме на свещи с колоритния член на журито Алфредо Торес. А той ни разхожда с неговия интересен български в спомениете си за Куба, Тропикана, кубинките, японките, разсъждава за ухажването, ревността и живота като всекидневен празник.

 

промяна – с гримьорката Дани Аврамова поглеждаме зад кулисите на „Като две капки вода“ и ставаме свидетели как се осъществява пълната промяна с помощта на грим.

 

влизане във форма – френската писателка Катрин Панкол, световноизвестна с трилогията си „Жълтите очи на крокодилите“, „Бавният валс на костенурките“ и „Катеричките от Сентрал Парк са тъжни в понеделник“, споделя тайната на фините тела на французойките. Според нея в страната на сиренето, доброто вино и гурме кухнята жените все още ядат добра храна, без да е генномодифицирана. И внимават за външния си вид. Разказва и за най-новия си роман „Любов, огромна като катедрала“.

 

пари – актьорът Явор Бахаров ни доверява принципите си: „Парите са като пера. Ако имаш достатъчно пера, политаш. Понякога, когато ги нямаш, трябва повече да се навеждаш да ги вземаш отнякъде. По-хубаво е прав да ги вземаш, без да се навеждаш.“ Любимият израз на Явор е „чекимлеринден гечирекеджини“, което означава филмова продукция или снимачна площадка. „Всяко интервю за мен е срамно“ - признава. А за отношенията си с брат си Захари споделя: „Сега му звънях, не ми вдига. Такива са ни отношенията. Нормални.“

 

И още за:

 

интересната история на Деси Бакърджиева. Позната ни от сериалите „Фамилията“ и „Стъклен дом“, Деси е правнучка на една от основателките на Народния театър, национална шампионка по карате и най-новата й страст се оказва козметиката.

 

Ани Салич си спомня, че като дете си е мечтаела да стане археоложка или да има малък ресторант или сладкарничка. Запалила се по телевизията и новините от Анахид Тачева. В семейството й се преплитат корени от Македония, Гърция, Босна, Войводина, Словения и Сърбия. Известната телевизионна водеща доверява плановете си за нови предавания.

 

Най-интересните лица след Оскарите: Матю Маконъхи след пълната му промяна и Елън Дедженерис с нейната необичайна история.