Гъмов беше специалният гост на вечерта

Поредното невероятно шоу поднесоха на зрителите на Нова телевизия участниците в най-забавното предаване за преобразявания в българския ефир „Като две капки вода“. Много усмивки, добро настроение и изумителни превъплъщения отново заляха ефира в седмия лайв на шоуто. 
 
Тази вечер гласуването беше много оспорвано, защото всички участници положиха невероятни усилия, за да се доближат максимално до образите, които трябваше да имитират. В крайна сметка след гласуването на журито и участниците на първо място застана Иво Танев.
 
Публиката подкрепи мнението на четиримата съдии, като присъди своите 10 точки на брилянтното му превъплъщение в Лучано Павароти и изпълнението на Карузо. Така за победител на вечерта бе обявен Иво, който дари своята награда от 1000 лв. на „Фондацията на Христо Гешов за борба срещу хепатит“.
 
На сцената на „Като две капки вода“ зрителите отново видяха един от най-колоритните уастници в миналогодишното издание на предаването. Гъмов беше специалният гост на вечерта, а неговата задача бе да влезе в ролята на Оскар Бентън. Изпълнението му на "Bensonhurst Blues" ни припомни защо именно той беше един от фаворитите на журито и публиката през миналата година.
 
„Все едно никога не съм напускал сцената!“ заяви Гъмов след страхотното си участие на сцената на „Като две капки вода“.