Малкият принц печели сърцата и превзема света

Никога преди баща от кралското семейство не е целувал децата си на публично място. Уилям, херцогът на Кеймбридж, го направи и то по време на един от най-динамичните официални ангажименти зад граница. Двете целувки са невероятен жест на обич и успокоение от баща към син, но истината е, че с всяко свое очарователно движение и изражение малкият принц Джордж печели сърцата и превзема света.

 

Следващото събитие от живота му, което без съмнение ще предизвика още по-голям интерес, е първият му рожден ден след броени седмици. И ако досега прожекторите бяха насочени главно към майка му Кейт, сега те са насочени изцяло към малкия принц. Неговото първо турне беше определено като най-успешното и спокойно кралско посещение в досегашната история и това е изцяло заслуга на Джордж. Само за една вечер той се превърна в най-известният член на кралското семейство.

 

„Принц Джордж беше звездата на шоуто, той е такъв сладур!” – сподели певицата и светски блогър Уна Хийли.

 

Какво предизвика най-голяма радост за малкия принц, на кого беше представен по време на посещението си в Австралия, какви подаръци получи, с какво Джордж прилича на родителите си и още много любопитни факти – в новия брой на сп. Хелоу!