Акцията цели да се съберат средства за програмите на УНИЦЕФ, които помагат на деца по целия свят

Режисьорът на "Междузвездни войни - Епизод седем" Джей Джей Ейбрамс обяви конкурс за фенове с награда - участие в снимките на култовата лента. За съжаление обаче България не е сред държавите, чиито граждани могат да се включат. Акцията, стартирана днес, цели да се съберат средства за програмите на УНИЦЕФ, които помагат на деца по целия свят.

 

Режисьорът на „Епизод седем” записа изявлението си под името Силата - за промяна на снимачната площадка на филма в Абу Даби. Той е заобиколен от актьорите и техническия екип, които се виждат на заден план.

 

Акцията цели да се съберат средства за програмите на УНИЦЕФ. Всеки, който се регистрира в сайта на лентата в интернет или подпомогне финансово инициативата, ще може да спечели невероятна награда – участие в Епизод 7, два безплатни самолетни билета за Англия и 2 нощувки в хотел. Късметлията получава още статут на ВИП гости на снимачната площадка на "Междузвездни войни" и малка роля без реплики.

 

Таксата за участие в състезанието, което ще продължи до 18-и юли, е 10 долара. Гражданите на България, наред с Белгия, Малта и Италия, нямат право да участват.