Актрисата вероятно ще се раздели с Дани Модър след 12-годишен брак

Като гръм от ясно небе дойде новината, че Джулия Робъртс и Дани Модър всеки момент може да обявят развод след 12-годишен брак.

 

"През целия съвместен живот Джулия държеше Дани изкъсо, опасявайки се, че той ще започне да й изневерява", сподели източник пред сп. "Стар", цитиран от БГНЕС. Според него тя се е държала с него като с дете, проверявала е телефона му, щъкала е из електронните писма и преписки с други жени, постоянно следяла с кого той общува.

 

През февруари се самоуби доведената сестра на звездата Нанси Моутс. Според съобщенията тя е оставила предсмъртна бележка, в която обвини знаменитата си сестра в пренебрежително отношение към нея. Дани също не е бил съгласен как Джулия се държи с Нанси.

 

"Смъртта на Нанси отвори очите на Дани, той проумя колко бездушна може да е жена му", разказва източникът. Според обясненията му Дани не се решавал на развод заради трите деца. Джулия пък не иска да си разваля имиджа. Освен това залог са и 225 млн. долара, чието поделяне ще е неизбежно при един развод.