Премиерата на „Нощ в музея 3” в САЩ е насрочена за декември тази година

 

Още по темата

Актьорът Робин Уилямс, който почина на 63-годишна възраст, е успял да завърши работата над четири нови филма, които предстои да видим, информира в. "Дейли телеграф”, цитиран от БТА.


В лентата „Нощ в музея: тайната на гробницата” той пресъздава един от оживелите експонати, този на Теодор Рузвелт. Снимките на лентата, в която главната роля се изпълнява от Бен Стилър, са завършили през май тази година, а премиерата на „Нощ в музея 3” в САЩ е насрочена за декември 2014 година.


Робин Уилямс се е снимал още в лентата „Коледно чудо” - комедия за приключенията на Бойд, който е решил да прекара коледните празници с роднините си.


Във филма „Булевард” ще видим актьора в образа на човек, който се опитва да избяга от скучното всекидневие, от еднообразния живот и да открие истинското си „аз”.


Уилямс е озвучил също куче на име Денис в анимационната лента „Всичко, както пожелаеш”, чиято премиера е насрочена за 2015 г.


Fox 2000 подготвяше продължение на хитовата комедия от 1993 г. „Мисис Даутфайър”. Очакваше се главната роля да бъде изпълнена от Робин Уилямс, както и в първия филм от 1993 година.


Припомняме, че в понеделник Робин Уилямс беше намерен мъртъв в дома си. Съдебните лекари предполагат, че той е завършил живота си със самоубийство.