„Железничарите” победиха с 1:0 с гол на Ранджелович в 12-ата минута

Локомотив София победи като гост Марек с минималното 1:0 в мач от 7-мия кръг на "А"-футболна група. Единственият гол в мача падна още в 12-та минута, когато Милен Василев от домакините сбърка при изнасянето на една топка, а след това извърши и нарушение. Последва центриране в наказателното поле на Марек, сръбският защитник на столичани Марко Ранджелович се извиси и с глава изпрати топката в мрежата на Емил Михайлов - 1:0 за Локомотив София, предаде БТА.

 

Старши треньорът на Марек и бивш дългогодишен футболист на Локомотив Антон Велков направи ранна смяна - пусна в игра Еньо Кръстовчев в 37-та минута на мястото на Милен Василев. Именно Кръстовчев бе най-близко до изравняването, но чак в 69-та минута - Кръстовчев стреля, но топката срещна страничната греда на вратаря на гостите Божидар Митрев.

 

Домакините от Марек имаха инициативата през цялото второ полувреме, в последните петнадесетина минута на мача те заиграха и с трима централни нападатели, но в крайна сметка последният съдийски сигнал на Георги Кабаков прозвуча при резултат 1:0 за железничарите.