Талантите излизат пред многохилядна публика

Финалистите в X Factor щурмуват голямата сцена и излизат пред многохилядна публика. На 10 ноември, пред пълна зала в Арена Армеец новото поколение музикални звезди на България ще открие грандиозния концерт на група ФОНДАЦИЯТА.

 

Талантите от шоуто ще представят обща песен и ще предадат щафетата на едни от най-големите легенди в българската музика. Финалистите вече активно се подготвят за голямото музикално събитие, като до последно ще запазят в тайна дали ще изпълнят българско парче или световен хит.


Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще излязат пред хилядите фенове заедно с трима много специални гости – Валди Тотев и Георги Марков от „Щурците” и Константин Цеков от “ФСБ”.

 

За разлика от пролетния концерт на ФОНДАЦИЯТА, който беше изцяло акустичен, този обещава само да започне така – акустично и нежно, но да продължи доста „по-твърдо” и на „повече гласове”, предвид вокалните гости. Самият Кирил Маричков сподели, че „няма да има нито една непозната песен, а рок звученето и електрическите китари ще са на почит в тази специална вечер“. Един от акцентите пък съвсем естествено ще бъде изпълнението на песен в чест на неповторимия Пеци Гюзелев”, добавя още Кирил Маричков.


Подгряването за концерта на ФОНДАЦИЯТА ще започне още тази вечер на сцената на X Factor, когато именно супер групата в състав Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов (Б.Т.Р.), Венко Поромански („Те“) и самият Дони ще бъдат специални гости. След тяхното изпълнение обаче ще настъпи развръзката за двамата финалисти, които ще се борят в днешната вечер на елиминациите.


Каква ще бъде последната дума на журито? Кой ще напусне шоуто и кои ще бъдат песните, които участниците ще извадят като свой „жокер“ за спасяване, ще разберете тази вечер, от 22.00 ч. по Нова.