Останалите ще се борят за зрителски вот на финала този понеделник

Камелия Воче напусна Къщата на VIP Brother, а Ели Гигова я последва. Двете дами събраха най-нисък вот от всички останали полуфиналисти.

 

Сигурни финалисти във ВИП сезона на Ниг брадър са: Влади, Уош МС, Тачо и Жени, Елена Кучкова, Йорданка, Кали и Албена. Те ще се борят за зрителски вот на финала този понеделник 17 ноември.

 

Най-висок зрителски вот събра Влади, последва го Уош, а след тях се нареди Албена. Останалите трябваше да прочетат есетата си на тема „Защо аз трябва да стана любимата звезда на България”.

 

За да защити съпругата си Кали в студиото беше Влади, за Жени и Тачо се застъпи Мартин Карбовски, за Йорданка Христова в студиото беше Андрей Слабаков. За да удари едно рамо на своята колежка Ели Гигова, в студиото беше Кедъра, пластичния хирург Ангел Енчев дойде, за да защитава Камелия Воче, а за Елена Кучкова се застъпи Джуджи.

 

Изненадващо за зрителите Елена Кучкова събра повече зрителски вот дори от Йорданка Христова, а реакцията на Слабаков можеше да се тълкува само по един начин- разочарование.

 

Във вечерта на равносметките, съквартирантите направиха анализ на престоя си в Къщата, а повечето от тях признаха, че това е безценен урок.