Това съобщиха от "Софийска вода"

На 13 февруари 2015 г. (петък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ от бул. „Васил Левски“ до бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Фритьоф Нансен“, на ъгъла с ул. „Любен Каравелов“.

 

На 13 февруари 2015 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тангра“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Тангра“ от ул. „Царево“ до ул. „Железопътна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Железопътна“, на ъгъла с ул. „Тангра“.

 

На 13 февруари 2015 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Съзнание“ кв. „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 12:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Съзнание“ от ул. „Ком“ до ул. „Знаме на труда“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съзнание“, ъгъла с ул. „Знаме на труда“.

 

На 13 февруари 2015 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградни водопроводни отклонения на ул. „Димитър Гущанов“ в кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 14:00 часа по ул. „Димитър Гущанов“ от ул. „Староселска“ до ул. „Тангра"; от 9:00 до 12:00 часа по ул. „Димитър Гущанов“ от ул. „Железопътна Юг“ до ул. „Железопътна Север“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Гущанов“, ъгъла с ул. „Локорска“; ул. „Димитър Гущанов“, ъгъла с ул. „Железопътна“ .

 

На 13 февруари 2015 г. (петък), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. 488 кв. „Кръстова вада”, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 488. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Асен Йорданов“ №2.