Роднински връзки в българската политика или кой на кого какъв е?

Тази неделя депутатите от 43-ото Народно събрание ще разкажат пред Стажанта какво успяха и какво не успяха да свършат за 100 дни. Сашо Диков пита за всичко важно. Отговорните отговарят пред Стажанта. Останалите – да му мислят.


Роднински връзки в българската политика или кой на кого какъв е? Д-р Красимира Ковачка за братята, братовчедите и нуждата от обдишване на здравната система.  


Славена Вътова в откровен разговор със Сашо Диков за конкурсите за красота, трудните моменти в живота, предстоящото майчинство и кой е мъжът на сърцето й...


Клуб “Богати българи” представя Кирил Вътев - от тепиха до милионите. Как се прави и как се пази бизнес? И колко е важно да не се отказваш.


От съдебната зала до бойното поле в Крим. Адвокатът-националист Павел Чернев говори пред Сашо Диков по дневния ред на обществото. За санирането, съдебната реформа, възродителния процес, сенките от миналото и плановете за бъдещето.


Миролюба Бенатова представя: Остарява ли любовта между хората? Един брак на 50 и още нещо.


Коя е Мая Манолова и кой е Бойко Борисов в... стадото или как се ражда българското народно творчество? Кози с имена на политици - актуални родопски странности от Елена Чопакова.


Галя Щърбева и Лора Крумова – неочаквано добра комбинация в студиото на ДИКOFF. Най-новата телевизионна двойка малко след майчинството и малко преди старта на новото предаване на Нова телевизия. Зад кулисите.