Майката на момиченцето твърди, че Станислав Бакърджиев никога не се е държал лошо с нея

 

Охраната на затвора на остров Корфу едва е спасила от линч 27-годишният Станислав Бакърджиев, който е заподозрян за жестокото убийство на собствената си дъщеря. 

 

Майката на убитата Ани беше разпитана днес. Пред властите тя каза, че пред нея бащата, който е обвинен в тежкото престъпление, никога не се е държал лошо с детето

Още по темата

 

Под строга охрана 27-годишният Станислав Бакърджиев беше преместен в затвора в Керкира. Мерките за сигурност са изключителни - мъжът е под 24-часово видеонаблюдение навсякъде. Заради собствената му безопасност засега той не излиза от килията си. Предписани са му лекарства

 

Сред затворниците има напрежение, но властите твърдят, че няма да допуснат инциденти. Дори и когато затворникът излезе за разходка в двора, другите затворници ще са в килиите си, отново от съображения за сигурност. 

 

Родителите на майката са в Гърция. От два дни гостуват в студията на телевизиите. Бабата на Ани твърди, че момиченцето не е можело да живее без дъщеря й. Според дядото на детето бащата е имал проблеми, включително зависимост от наркотици. 

 

Потресаващото убийство на 4-годишното момиченце предизвиква разпалени коментари. Търсят се обяснения за действията на бащата. Според психиатъра,  разпитал майката, бащата не принадлежи към никоя от трите основни категории убийци, а майката е в тежко психологическо състояние.

 

От вчера в социалните мрежи плъзна мълвата, че не изключено Ани да е станала жертва на сатанински ритуал и затова убийството е станало в дните по Великден.

 

Кореспондент: Бойка Атанасова