Как да станем популярни за секунди?

 

Популярни за секунди. Звучи невероятно, но е напълно възможно. 7Talents - първата българска продуцентска и дистрибуционна компания за онлайн медии, вече издирва видео талантите на България.

 

7Talents дава възможност на всеки от Вас да сподели идеите си чрез видео. Ако попаднете на нещо уникално или мислите, че самите Вие и Вашите коментари по теми, които Ви вълнуват, са уникални, може да се заснемете дори с телефона си и да изпратите материала. 7Talents ще финансира спечелилите конкурса автори и ще ги подкрепи с реализацията на проектите им. 

 

Златка Димитрова е сред първите популярни личности, осмелили се да хванат камера в ръцете си и да заснемат свой влог. 

 

"Нямам търпение да ви споделя, че съвсем скоро започнах да водя мои видео дневници, които ще споделям единствено и само с вас. В тях ще разказвам за интересните неща, които се случват с мен и ще ви покажа истинската Злати - такава, каквато е. Затова се абонирайте за моя профил във vbox и дайте по едно лайкче", призова Златка. 

 

Към 7Talents се присъединява и един ветеран в мрежата – Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер. 

 

"В България нямаме поле за изява като цяло, особено младите хора, затова най-лесният начин човек да се изяви е именно чрез една такава интернет платформа. Ти можеш да печелиш пари от тази работа и да ставаш популярен в същото време, можеш да си намериш дори гадже, както направих и аз, и то жена", сподели Петканов.   

 

Собствени канали във VBox7 ще имат и фолкдива, топмодел, тв водеща, популярни влогъри от уеб пространството и други. Не забравяйте, че не е нужно да сте популярна личност, за да участвате. Конкурсът е за всеки – могат да се включат и пълни аматьори, както и професионалисти.

 

Повече информация за конкурса на: http://7talents.bg/!

 

Срокът за изпращане на материалите е 31 август!