Един от най-успешните британски криминални сериали можете да следите всеки делничен ден от 9.30 ч. по Нова

Интересни криминални загадки в английски стил ще подложат на тест детективските способности на зрителите по Нова. Докато предаването „На кафе” е в лятна почивка, на негово място всеки делничен ден от 9.30 ч. ще се излъчват сериите от десети сезон на един от най-успешните британски полицейски сериали „Убийства в Мидсъмър”. Поредицата ще подгрее голямата инвазия от хитови криминални сериали през август в ефира на Нова.

Създаден по романите на Каролайн Греъм и в стилистиката на Конан Дойл и Агата Кристи, „Убийства в Мидсъмър” проследява разследванията на главен инспектор Том Барнаби (Джон Нетълс) в пасторалното графство Мидсъмър. Противно на очакванията за това спокойно място, Барнаби се впуска от случай в случай, по следите на тежки престъпления, в които до последно нищо не е ясно.

През десети сезон в процеса на разследванията инспекторът ще изкара на бял свят мръсните тайни на английския провинциален живот като наркомания, изневери, кръвосмешения и дори черна магия. Но през цялото време той остава хладнокръвен, невъзмутим и железен професионалист, който спазва стриктно закона и не превишава правата си.

Барнаби притежава остроумие и заразително чувство за хумор, които разведряват зловещите аспекти на всяка история. И през този сезон Барнаби ще разчита на верния си помощник сержант Бен Джоун (Джейсън Хюс), а разследванията му често ще засягат съпругата му Джойс (Джейн Уаймарк) и наперената му дъщеря Къли (Лора Хауърд).

Не пропускайте да се подготвите за голямото разследване в новите хитови сериали през август с криминалните мистерии в „Убийства в Мидъмър” от понеделник до петък от 9.30 ч. по Нова.