Поредицата проследява живота на четириногите от тяхното раждане

През септември Viasat Nature ще представи на зрителите си голямо разнообразие от животни, отглеждани в Берлинския зоопарк. Продукцията „Бебета в зоопарка“ ще се излъчва всеки петък, от 14-и август до 11-и септември, от 20:10 часа.

 

Поредицата представя дома на хиляди бебета животни, разположен в сърцето на Берлин. Институцията има 170-годишна история и представлява една от най-големите атракции в германската столица. Зоопаркът предоставя добри условия за отглеждането на малките в естествена среда и всекидневна грижа за тяхното добро състояние.

 

Highslide JS
 

 

„Бебета в зоопарка“ документира съдбата на животните – непрекъснатите грижи за бременните майки, първите изживявания на новородените и трудностите в ранните им години. Продукцията ни запознава още с етапите на израстване на малките и правото им на свободен живот.

 

Десетте епизода проследяват появата на новородени в зоопарка – от малкото яванско леопардче Пиланджи до бебетата на черните носорози. Натоварените дни на служителката Ангелика се превръщат в истинско предизвикателство, поставайки я в ситуации като първото раждане на шотландско пони и денонощно хранене с шише на рядко чакско пекари.

 

Как се справя екипът на Берлинския зоопарк с предизвикателствата, свързани с грижата за дивите животни – гледайте в поредицата „Бебета в зоопарка“ всеки петък, от 14-и август до 11-и септември, от 20:10 часа.