Не пропускайте старта на новия сезон на „На кафе” от 9.30 ч. по Нова

Най-обичаното женско предаване „На кафе” стартира новия си сезон днес от 9.30 ч. по Нова. Гала ще покани зрителите в новото и изключително уютно студио, за да изпият заедно кафето си „с шик“ с първите ѝ гости – лицата на емблематичните предавания на Нова, с които ще ознаменуват новия дом на „На кафе”.

Първи прага на новото студио на токшоуто ще прекрачат съдиите на X Factor Криско, Магърдич Халваджиян и Саня Армутлиева, които ще разкрият какви изненади очакват зрителите на старта на четвърти сезон на музикално шоу №1 на 8 септември по Нова.

Водещият на „Господари на ефира” Васил Василев-Зуека и продуцентът Джуди Халваджиян също няма да пропуснат поздравят Гала за новия дом на „На кафе” и ще открехнат завесите около подготовката на новите епизоди на шоуто. Водещият на „Сделка или не” Румен Луканов пък ще сподели дали през новия сезон на играта Банкерът ще бъде по-благосклонен. Диди Тодорова ще разкаже своите впечатления от живота на участниците във втория сезон на риалитито „Фермер търси жена”.

На финала на предаването Алекс Сърчаджиева ще разкаже какви са настроенията сред Съквартирантите преди предстоящите в понеделник вечер елиминации в Big Brother, a в разговорът ще се включат и коментаторите Маги Желязкова, Кристина Патрашкова и Антон Стефанов, които ще обсъдят случилото се до този момент в Къщата. Зрителите ще научат също така какво е „бъбъл кафе” и как се пие. Очаквайте и включване на живо от Читалнята при Народния театър, където екипът на предаването ще дари книги.

Екипът на „Здравей, България” надникна в новото студио на „На кафе” минути преди старта на новия сезон, вижте повече във видеото.