Nova News си поставя амбициозната задача да се превърне в най-слушаното радио

 

 

Новините на Нова - вече и по радиото. От утре стартира официалното излъчване на Радио Nova News. Най-новото радио на България се излъчва в София, Велико Търново и Кюстендил.

 

"Съвременният човек става рано сутрин, качва се на колата си, обикаля много, докато върши работа, така че за него е важно да научава всичко актуално и ново! Често сменям каналите, сега вече ще слушам Новините по Радио Nova News!, споделя Ани Салич. 

 

Радиото и телевизията се събират на едно място, за да дадат на зрителя свободата да не пропуска нищо от новините и публицистичните предавания на Нова, дори когато е в движение!

 

Официалният старт на радиото ще даде Виктор Николаев, който ще смени работното си място за един ден.  

 

"Искам да поканя всички наши зрители да ни бъдат и слушатели! Много удобно за тези, които трябва да излязат и да заведат дете до училище, да напазаруват! Могат и в колата да ни слушат! Могат на мобилния телефон със слушалки!", категоричен е водещият. 

 

Радио Nova News си поставя амбициозната задача бързо да се превърне в най-слушаното радио в градовете, в които се излъчва.


"Изхождайки от принципа, че лидерството задължава, беше време Нова телевизия, като лидер на телевизонния пазар, заедно с най-голямата радиогрупа в България, да направят нещо, за да отговорят на очакванията на своите зрители, съответно - слушатели! Това е подарък за нашите зрители - да могат да слушат Сутрешния блок и Новините на Нова навсякъде, където са в момента!", коментира Дарина Сарелска, директор „Новини и актуални предавания” на Нова Броудкастинг Груп.

 

Намерете ни на 95,7 в София, на 97,1 във Велико Търново и на 98,2 в Кюстендил.