На 22 октомври хип-хоп звездата ще представи за първи път на сцена новия си музикален проект

Хип-хоп изпълнителят Криско ще избухне с King Vanity Black на парти в :PM CLUB на 22 октомври. Изпълнителят, който е част от журито в четвърти сезон на X Factor Bulgaria, ще направи ексклузивна премиера на новия си музикален проект “Нашият живот”.

 

Ден след старта на видеоклипа на новото парче в интернет, Криско ще представи "Нашият живот" за първи път на сцена и обещава супер взрив. Видеото към песента е заснето в Габрово, в първото светско училище в България – Националната Априловска гимназия, където е учил рапърът. В клипа участват съученици и класният ръководител на Криско. Песента е със специалното участие на BON-BON, а самият изпълнител споделя, че е с абсолютно различно звучене и послание от досегашото му творчество.

 

Кристко стана любимец на публиката в шоуто “Като две капки вода” по Нова, в което показа, че притежава и отлични актьорски качества. През лятото той беше поканен за жури на най-голямото музикално шоу X Factor България и през този сезон ще бъде ментор на отбора на момичетата.