Двамата бяха женени 13 години, преди да се разделят това лято

Певицата Гуен Стефани и съпругът ѝ Гавин Росдейл обявиха развода си преди няколко месеца, без да обясняват официално причината за решението си. Тя обаче излезе на бял свят. Решението за раздялата е взела певицата, след като открила, че съпругът ѝ изневерява с бавачката.


Неназован източник, близък до двойката, който обяви развода им през август тази година, потвърди пред „Us Weekly", че причината за раздялата е разкритата афера на Росдейл и австралийската им бавачка.


„Те го правеха точно под носа на Гуен”, каза източникът, като допълни, че певицата видяла провокативни снимки на бавачката, изпратени до мъжа ѝ на семейния Айпад. Устройството било синхронизирано с телефона на Гавин и на практика всичко, което получавал на личния си телефон, било видимо на семейния Айпад, който използвала Гуен.

 

Двамата бяха женени 13 години, преди да се разделят това лято. От брака си те имат три деца Кингстън на 9, Зума на 7 години и Аполо на една годинка.


Според близки до блондинката 50-годишният Росдейл първоначално обяснил случилото се като „флирт”, но в крайна сметка признал аферата няколко месеца по-късно.