Novanews.bg дава шанс на един човек да спечели два билета

Novanews.bg дава шанс на един човек да спечели два билета за филма от "Киномания" "Слънчев удар". Отговорете правилно на въпроса:

 

Кой е режисьор на "Слънчев удар"?
А: Андрей Тарковски 
Б: Никита Михалков
В: Франсоа Озон 

 

Изпращайте отговорите до 16 ноември, понеделник, придружени с трите ви имена, населеното място, в което живеете, възрастта и телефонен номер, на имейл igri@ntv.bg. 

 

Един от вас ще спечели два билета за „Слънчев удар”. Филмът ще бъде прожектиран на 17 ноември от 19.00 часа в Зала 1 на НДК.

 

Филм на „Лента” ще е част от фестивала „Киномания”. Новият филм на Уди Алън „Почти нормален” с Хоакин Финикс и Ема Стоун в главните роли ще има своята специална предпремиера в рамките на фестивала. Прожекцията е на 19 ноември, от 19.00 часа в зала 1 на НДК. Филмът ще се разпространява и в кината от 27 ноември.

 

"Лента” е марката, с която „Нова Броудкастинг Груп” навлезе на пазара на киноразпространение в България. Компанията вече представи на българските зрители селекция от изключителни холивудски заглавия, а oт 27 ноември в киносалоните ни очакват премиерата на новотo заглавие на легендарния режисьор Уди Алън – „Почти нормален”, както и комедията с участието на Оливия Уайлд „Тиха нощ, луда нощ”.