Момчетата от бандата тръгват на обиколка из страната с ударна доза рок

 

Започва турнето на "Аналгин". Къде феновете на рока ще видят своите любимци? Не е нужно да имате главоболие, за да поискате "Аналгин". Момчетата от бандата тръгват на турне с ударна доза рок.


Обещават турне и на пролет.


Познаваме Звезди от група „Ахат”. Малко обаче знаят, че той започва музикалната си кариера като вокалист на „Аналгин”. Тогава е едва на 17 години. Днес, години по-късно, се връща назад към ученическите си спомени.


„Аз когато отидох, името вече го имаше, но ми разказаха, че са се събрали останалите момчета от групата да мислят и единият ровел в едно чекмедже - нещо да се премести, нещо по-нестандартно и единият намерил една опаковка, на която пишело: „Аналгин”. Хвърлил я на масата и казал: „Ето, това ще бъде”, спомня си Звездомир Керемидчиев–Звезди.


Така е и до днес. Светът обаче сега е различен. Звезди не остава безраличен и към трагедията по време на рок концерта в зала „Батаклан”.


„Посегателството над изкуството е най-страшното нещо. Аз и моите момчета тотално осъждаме този терористичен акт . Ако може това да е нашият принос – да кажем на хората да се обичат повече. Любовта е нещото, което липсва днешно време на света, за да бъде той едно по-нормално място за живеене”, казва още Звездомир Керемидчиев–Звезди.