Дани подрежда живота си, трудни решения предстоят за Рая в епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Пред сериозни любовни изпитания са изправени героите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” по Нова. В епизода тази вечер ще стане ясно готов ли е Дани за връзка със Сабина, след като двамата прекарват нощта заедно. Любовни премеждия предстоят също за влюбения до уши Коко и срамежливата и скромна Ани, които трябва да изяснят отношенията си. 

В новия епизод Поли отива на прослушване с надеждата, че най-накрая ще получи шанс за своята музикална кариера. Оказва се обаче, че за да запише собствено парче, трябва да плати висока цена, а зрителите ще видят готова ли е Поли да жертва ценностите си в името на кариерата. 

За Рая също предстои битка със себе си – тя е в тежка финансова ситуация и сериозно обмисля предложението да работи в стриптийз клуб. Цялото й същество обаче се бунтува срещу това да се съблича за пари. Ще преглътне ли очарователната хореографка гордостта си? Не пропускайте епизода на  „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

Вижте какво се случва с приятелите от най-забавната квартира на тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com.

Епизодите на „София - Ден и Нощ” можете да гледате отново и в NovaPlay.