23-годишен младеж беше намушкан с нож в сърцето след свада в заведение

 

Полицията в Девня е задържала няколко заподозрени за жестокото убийство на млад мъж, извършено в нощта срещу събота в Девня. Това съобщи за Нова бащата на момчето, ранено при свадата, след която живота си загуби 23-годишният Мартин.

Още по темата


Касапницата се разиграва край младежкия дом в квартал „Повеляново”. Хората разказват, че убитият Мартин Тодоров и пострадалият Руско Георгиев се скарали с други мъже в заведението. Скандалът се пренесъл навън.

 

По разкази на свидетели Мартин бил застигнат от своите преследвачи в близост до детска градина. Бил наръган с нож няколко пъти, включително в сърцето. Приятелят му има прободна рана в бедрото и е със счупен нос.

 

Убитият младеж е от село Николаевка, раненият е от Суворово и е син на общински съветник. 

 

Дискотеката, където се е разразил скандалът, се славела като свърталище на наркомани и побойници. Хората в „Повеляново” разказват, че тормозът със заведението е от години, но наемателите й – фамилията Славови, известни като Каламуците, били недосегаеми.

 

Предприехме действия за прекратяване на договора с ползвателите на помещението”, каза в ефира на „Събуди се” кметът на Девня Свилен Шитов.

 

Той поясни, че Славови дължат наем в размер на около 25 000 лева. 

 

Още по темата гледайте във видеоматериалите.

 

Репортер: Искра Урумова