Атанас Колев представи новото си парче на сцената на шоуто

 

"Ти си едно голямо сърце“ - така гостуващият ментор и съдия в X Factor Велизар Соколов-Заки определи присъствието на най-младия претендент в шоуто – Кристиан Костов. “Позови меня“ на Любе предизвика сълзи в Кристиан Костов, Саня и голяма част от присъстващите в залата. 

 

„Исках да изпея тази песен на моята баба, но така и не успях. Развълнувах се, че най-накрая имам възможност да я изпълня за нея, макар и вече да я няма“, разказа Крис, който добави, че песента е голямо предизвикателство и висока летва, макар и да познава изключително добре руския език. 

 

С напътствията на Люси момичетата от A.V.A успяха да разкажат истинска приказка с песен на иврит на световноизвестната Иштар. Триото вдигна на крака жури и публиката с впечатляващ синхрон на вокали и емоция, които на свои ред разплакаха Люси. 

 

„Това беше едно от най-вълнуващите изпълнения в тазгодишния X Factor”, сподели Саня. 

 

След спорния за Виктория Георгиева диско концерт, тази вечер тя се завърна по смела от всякога с латино интерпретация на „Camino” на Лили Иванова. Стивън доказа, че има хитове на всякакви езици, показвайки дори умения на западноафрикански диалект със „7 Seconds” на сенегалския изпълнител Youssou N'Dour. Парчето предизвика противоречиви мнения в съдийската четворка, но едновременно с това и бурни аплодисменти в „петия член на журито“ – публиката. Александрина Макенджиева предаде горещата си жилка в големия сръбски хит „Молитва“, а Християна Лоизу създаде гръцко парти под звуците на Antique. 

 

Сред изненадите на вечерта беше появата на Атанас Колев, който представи новото си парче „По-добре“. 

 

„Емоцията да бъда на тази сцена е неописуема! След предаването кариерата ми започна да се развива и в момента правя това, което обичам“, сподели Наско, който не скри носталгията към екипа на шоуто. 

 

Концертът завърши с френска вълна и песента „Derniere Dance” на Индила в изпълнение на темпераментната Дарина Йотова.