Агент Буум е отвлечена от безскрупулен немен убиец тази вечер в 21.00 ч. по Нова

Ситуацията в подземния свят ще излезе извън контрола на Реймънд „Ред” Редингтън, когато жесток и безскрупулен наемен убиец отвлича агент Буум в епизода на премиерния криминален трилър „Черният списък” тази вечер по Нова.

Известният наркобос Хектор Лорка е подсъдим по дело за отвличане и търси помощта а Ред, за да се справи със свидетелите по делото. Въпреки че Ред предупреждава службите, Лорка наема известен с жестокостта си наемен убиец, наричан в подземния свят Готвача, който заема почетно място в черния списък. Наемникът не само успява да се отвлече главния свидетел по делото срещу наркобоса, но и организира ювелирното бягство на подсъдимия. По време на акцията обаче е отвлечена и агент Буум. Ред и агент Реслър вече приемат случая лично, но дали ще успеят да спасят Лиз?  Не пропускайте развръзката в четвърти епизод на премиерния сериал „Черният списък” тази вечер от 21.00 ч. по Нова.

Ако сте пропуснали епизод от премиерния хитов криминален сериал – можете да го гледате отново в NovaPlay, а в официалния канал на „Черният списък” във Vbox7.com ще откриете и още интересни видеа. 

Същевременно „Черният списък” има специална задача към почитателите на криминалния жанр и приключенията – в специална Facebook активност на страницата на Нова телевизия. Включете се в предизвикателството и станете истински „Facebook агент на специални служби” тук