"Хората идват не толкова заради наградите, а за да се забавляват", разказа Румен Луканов

 

С нов сезон и нови правила обичаната телевизионна игра „Семейни войни” се завръща от този понеделник в ефира на Нова, разказаха в  "Събуди се" водещият Цветомир Иванов и продуцентът Румен Луканов. От 1 февруари, всеки делничен ден от 18.00 ч., зрителите ще споделят с участниците техните вълнения в търсене на най-популярния отговор на въпроси, зададени на 100 човека. 


Според регламента всеки отбор се състои от петима участници, като минимум трима от тях задължително трябва да имат роднинска връзка. Ако в предишните издания победителите са имали възможност да спечелят предметни награди, то сега печалбите са само финансови. В едно предаване едно семейство може да спечели до 12 000 лева, подчерта водещият Цветомир Иванов.

 

"Страшен купон е, идват много семейства с положителна емоция и желание да се забавляват”, допълни той.

 

Още в първите епизоди на „Семейни войни“ зрителите ще видят едни от най-забавните и атрактивни семейства, явили се на кастинг. Повече от 80 са зададените до момента въпроси само за няколко предавания, а сред отговорите има и много куриозни примери. Два пъти семейства достигат до печалба от 6000 лв. в рамките на един епизод и продължават напред, а има и такива семейства, които печелят по 2-3 пъти. 

 

„Играта носи силен заряд и много настроение. Семействата, които се записват за кастинг, идват не толкова заради наградите, а за да се забавляват и да се посмеят”, обясни продуцентът Румен Луканов.

 

Той подчерта, че водещият, когото често наричат Цецо Усмивката, провокира забавление и се получава страхотна атмосфера в студиото на предаването. 

 

Любопитни подробности около предаването разберете във видеото!