Звездите от хитовия сериал участваха в специално шоу на телевизия NBC

Пет от шестте звезди на хитовия сериал "Приятели" се събраха отново за специално двучасово предаване на телевизия NBC в чест на режисьора Джеймс Бъроус, съобщава Би Би Си.


Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк седнаха отново на един диван. Шестият "приятел" Матю Пери пропусна събирането, но се включи чрез сателитна връзка, за да представи петимата си колеги и да сподели опита си от работата с Бъроус.


"Бихме направили всичко за Джеймс, който ни предостави шанса на живота ни. Благодарение на него заедно преживяхме приятелства, срещи, раздели, бебета… Изобщо всичко! Освен това, изпитахме и любовта на целия свят", сподели развълнуваната Дженифър Анистън.


Дамите от хитовия сериал допълниха, че са пренесли екранното си приятелство и в живота. Актрисите с умиление си спомниха как през 10-те години, докато са се снимали в "Приятели", са хапвали един и същ обяд - салата, приготвяна от Анистън.


Някои фенове на сериала обаче останаха разочаровани от т.нар. "събиране" на любимците си от "Приятели" и побързаха споделят недоволството си в социалните мрежи. От посланията им стана ясно, че са очаквали реален епизод от сериала, а вместо това трябвало да гледат трибют.