Шейлийн Уудли и Тио Джеймс поемат към нови приключения от 11 март

Безмилостна битка ще определи съдбата на човечеството, а хората са изправени пред невъзможни избори в третата част на световния блокбъстър „Дивергенти 3: Предани”. Лентата, режисирана от Робърт Швентке, очаква българските зрители в кината от 11 март на 4DX и IMAX. На екрана новата супергероиня на Холивуд – младата и талантлива актриса Шейлийн Уудли, си партнира с чаровния Тио Джеймс, а двамата са предизвикани да опитат от опасностите на един нов свят, далеч по-непредсказуем от предишния.

 

След разтърсващите разкрития във втората част на филма „Дивергенти –  Бунтовници“, Трис (Шейлийн Уудли) трябва да избяга с Фор (Тио Джеймс) зад стената, ограждаща Чикаго. За пръв път те ще напуснат единствения град и единственото семейство, което някога са познавали. Озовали се навън, предишните им разкрития бързо се обезсмислят от научаването на нови и шокиращи истини. Трис и Фор трябва бързо да решат на кого да се доверят, на фона на разгарящата се опасна битка отвъд стената на Чикаго, която ще определи бъдещето на всички. За да оцелеят, Трис ще бъде принудена да вземе трудни решения, касаещи куража и лоялността й, както и любовта и саможертвата.

 

"Лента” е марката, с която „Нова Броудкастинг Груп” навлезе на пазара на киноразпространение в България, a през следващите месеци на 2016 година зрителите ще могат да се насладят на дългоочакваните продължения на още от най-успешните холивудски продукции – втора част на хитовия трилър от режисьора Луи Летерие „Зрителна измама”, продължението на култовия екшън „Механикът”, и нова глава от забавната комедия „Моята голяма луда гръцка сватба”.