Билетите за събитието бяха разпродадени три месеца предварително

Лили Иванова изнесе грандиозен концерт в препълнената Зала 1 на НДК. Това се случи в деня, в който Националният дворец на културата чества 35 години от своето създаване.

Още по темата

 

Примата на естрадната ни музика поднесе невероятно шоу за своите многобройни фенове, в което изпълни както някои от най-новите си песни, така и добре познати хитове, но с изцяло нов аранжимент.

 

"Публиката е моето вдъхновение, а на сцената това са музикантите”, сподели Лили Иванова. 

 

За първи път Лили Иванова излезе на сцената с беквокалистки - група „LaTiDa”. Трите момичета Десислава Христова, Елизабет Нешева и Яна Балева застанаха редом до голямата певица на сцената и доказаха защо им е гласувано такова доверие с безупречните си изпълнения.

 

Искам да благодаря на директора на НДК Мирослав Боршош, който направи много жестове за този концерт”, каза от сцената певицата.

 

Непосредствено преди началото на концерта той лично поздрави примата, пожелавайки й още много успехи.

 

Три напълно нови песни в аранжимент на Ангел Дюлгеров – “Този миг” по музика на Веселин Веселинов-Еко, текст на Стефан Вълдобрев, “Каданс” по музика на Милен Кукошаров и текст на Росен Кукошаров, и “Вкусът на греха” по музика на Ангел Дюлгеров и текст на Росен Кукошаров, песни с нови аранжименти – “Любовта е живот”, “Присъда” и любими на публиката хитове прозвучаха в изключителен емоционален обмен от жестове на любов и взаимно уважение между артисти и публика в залата в продължение на над 2 часа. 

 

След края на събитието Лили Иванова получи много букети и поздравления от редица официални лица и почитатели, а залата я аплодираше дълго след последното й изпълнение.

 

Билетите за концерта бяха разпродадени цели три месеца преди събитието.

 

Социалните мрежи бяха заляти с възторжени постове с много снимки и видеа след концерта на голямата българска прима. Десетки получихме и ние в рубриката „Моята новина”. 

 

Видео: "Моята новина"

 

Видео: "Моята новина"

 

Видео: "Моята новина"