Боби изпитва съмнения за връзката си с Лили тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Една съвсем неочаквана, но много дълбока нова любов ще се роди в епизодите на сериала „София – Ден и Нощ“ тази седмица от вторник до петък в 22.00 ч. по Нова. В епизода тази вечер все по-големи стават предизвикателствата и пред връзката на Боби и Лили. Задушаващата обич на Лиляна застрашава все повече свободата на Боби, а с това и отношенията между двамата. Ще се осъзнае ли Лили навреме?

Коко също е изправен пред любовни проблеми и става обект на смях и закачки, след като всички в квартирата разбират кое е момичето, ухажвано от него в дискотеката. След като Галя се раздели с Бранко, тя няма търпение да се раздели и с вещите му, които са останали в апартамента ѝ. Дали това обаче е наистина е края на тяхната връзка или ще си простят взаимно? Дали пък Бранко няма да разкрие чувствата си към Рая, след като вече не обвързан? На път ли е отново да пламне искрата между Дани и Галя, след като всички вече са сами и необвързани? Не пропускайте развръзките в епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по Нова. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay