Той обясни, че случилото се най-вероятно е недоразумение, после промени мнението си

 

Певецът Константин се яви на разпит в Столичната дирекция на вътрешните работи.
Той е извикан като собственик на дискотеката, в която след акция бяха открити наркотици, специално помещение за ползване на дрога, както и парола за достъп.

 

При акцията бяха задържани седем души. Двама от тях останаха за постоянно в ареста заради това, че в тази дискотека полицията установила специално помещение и практика да се продават наркотици на клиенти. Те ползвали специални пароли за достъп, разказаха разследващите веднага след акцията.

 

Още по време на акцията Константин обясни, че това е най-вероятно недоразумение или става въпрос за поръчкса от конкуренцията срещу неговото заведение.

 

 

След близо тричасов разпит в Столичната дирекция обаче, той заяви, че се е разколебал в мнението си, че това е някаква поръчка срещу него. За медиите той отказа да каже дали от разследващите е разбрал нещо по-конкретно за наркотиците, намерени в дискотеката, но каза, че най-вероятно не става въпрос за поръчка и призова да оставим полицията да си свърши работата.

 

Още по темата

„Аз мога да гарантирам за моя персонал, но не и за това какво правят клиентите на заведението. Повече от 1000 души на вечер минават оттук. Нашата работа е да се погрижим за сигурността, проверяваме за оръжия. Нямам право да бъркам, с извинение, по гащите на нашите клиенти и да правя граждански арести”, коментира певецът тази сутрин в „Здравей, България”. 

 

Пред Генка Шикерова той отрече охраната да иска по 100 лева за влизане в така наречената VIP стая за дрогиране.