Певицата напуска шоуто заради бездействие и липса на инициативност

В сряда вечер „Отборът” и „Ангелите на Шарлопов” се изправиха пред изпълнението на поредната си задача – създаване на вайръл видео.


Мъжете имаха ясна концепция и работиха много задружно, но въпреки това срещнаха затруднения заради неправилна преценка за времето, което ще им бъде нужно за снимките. Това оказа влияние и върху пост продукцията, но въпреки всичко те успяха да докарат видеото до заветните две минути продължителност.


При жените проблемите и неразбирателствата бяха много. Рут не беше доволна от работата на Иван Ласкин и дори сподели, че се чувства подведена за неговите умения. Марта Вачкова се чувстваше изолирана и това я накара да мисли, че Албена и Рут са приели тези действия за стратегия, за да бъде тя уволненият стажант. Дамите за малко да изпуснат крайния срок за предаване на материала и само бързите крака на Рут ги спасиха от провал. Проблемите продължиха и в монтажните. Рут прецени, че трябва да оставят Иван Ласкин да работи с монтажиста, а те да изгледат крайния резултат и да нанесат корекции. Когато това се случи обаче, дамите не бяха доволни и се наложи видеото да бъде премонтирано.


В заседателната зала Босът смъмри своите стажанти, защото клиентът не е бил напълно доволен от нито един от отборите и е очаквал много повече от тях.


Въпреки неоправданите очаквания, за по-добро видео с вайръл потенциал беше избрано това на „Отборът”, а „Ангелите на Шарлопов” останаха на елиминация. След разпалени дискусии в търсене на вината за поредната загуба, Босът реши този път да предприеме нова тактика. Той беше категоричен, че играта вече навлиза в решаващата си фаза и до финала трябва да стигнат само най-предприемчивите и инициативни участници. Именно заради това той разгледа потенциала на всеки един, като взе предвид цялостното му участие, а не само конкретната задача. По този критерий именно Камелия Воче стана поредния уволнен стажант.